Information

Barnens Lekland är Blekinges största inomhuslekland med hela 2500 kvm stor lekanläggning anpassat för barn upp till ca 12 år.

Barnens Lekland är ett paradis för alla barn med mycket spring i benen. I vår lekanläggning som är i djungelinspirerat tema finns en stor klätterställning, rutschkanor, jättebollart. Tunnlar, studsmattor och bollhav mm. Nytt för 2016 är även 2 st Eyeplaybanor med totalt 16 interaktiva golvspel. För de yngre barnen har vi nu även utökat småbarnsavdelningen till den dubbla storleken. Fyllt med massa att upptäcka för mindre barn med bland annat godishus, rutchkanor, studsmatta mm.

För de vuxna

Klättra runt i ställningen tillsammans med barnen och känn farten av rutschkanan. Vågar du testa den röda? eller kittlar det i fötterna av bara tanken? här får både vuxna och barn testa sin smidighet och kondition. men självklart får man också bara sitta ner i vår restaurang och avnjut en god kaffelatte. Här finns fika och mat och så har vi fritt Wifi.

Egen mat får ej medtagas.

Vi erbjuder även.

  • Mikrovågsugn att värma barnmat i
  • Förvarningsskåp finns. Kostnad 5:-, vi hyr skåpen
  • Ta med egen dator vi har trådlöst internet tillgängligt för våra besökare utan kostnad.

Hos oss kan ni vara säker på att vistas i en säker och trygg anläggning. Har du några frågor eller något ni funderar över, fråga gärna någon av oss i personalen så svarar vi gärna.

ÖPPETTIDER

Alla dagar 10-18

Under följande helgdagar har vi helt stängt
Julafton, juldagen, nyårsafton och nyårsdagen samt midsommarafton och midsommardagen har vi stängt.